KÖSZÖNTJÜK HONLAPUNKON!

A cég rövid története:

A céget a feleségemmel - családi vállalkozásként - alapítottuk 1997-ben LIZÉNA-ZA Bt. néven. Eleinte – többnyire - ügynöki tevékenységet folytattunk.
2003-ban állt be némi változás, amikor az 1998. évi (új építési törvény és végrehajtási rendeletei) jogszabályi változásokat követően beléptem a kamarába. Így a tevékenységi körünk bővült a mérnöki tevékenységgel. Végzettségemnél fogva a kamarától megkaptam a tervezési, a felelős műszaki vezetői és a műszaki ellenőri jogosultságokat. Ebben az évben kezdtem tovább képezni magamat, több OKJ-s és egyéb tanfolyamot is elvégeztem az évek folyamán. Ezek listája a „szakmai önéletrajz” fül alatt megtalálható. 2003-at követően - több év alatt - változás történt a cég vezetésében, illetve a tagok tekintetében. A tagok, illetve képviselő személye a „tagok” fül alatt található meg. A cég továbbra is családi vállalkozásként működik.
A főállásomnál fogva megismertem az unós pályázatokat. Ezt a cégemnél is hasznosítva vállaltam projektmenedzsmenti, műszaki ellenőri, FIDIC mérnöki, illetve PR. tevékenységeket.
Pályázatírásban is kivettem a részemet. Ezek a „referenciák” fül alatt olvashatók. A tevékenységi kör megváltoztatása maga után vonta a cég nevének megváltoztatásának szükségességét is, így az új - teljes - nevünk:
TECHNOLOGICCONTROL Mérnöki Szolgáltató Iroda Betéti Társaság.

Nagy Károly